Te koop

woensdag 31 oktober 2012

Colsjaals

Deze super makkelijk en snel te maken colsjaals voor mijzelf en jongste dochter gemaakt. Je kan hier heerlijk restjes mee wegwerken. Voor een volwassene heb je 0.50 x 1.40 m nodig en voor een kind 0.30 x 1.20 m. Lap in de breedte dubbelvouwen en vastnaaien, omkeren en uiteinden aan elkaar vast maken.


maandag 29 oktober 2012

Pyjama nr. 2

Weer een pyjama voor de jongste zoon genaaid. Hij ligt er weer warmpjes bij :)



donderdag 25 oktober 2012

Swapperdeswap

Marianne van bolwolmar mailde al dat mijn pakketje van de swap van  biene-bien onderweg was. Vanmorgen kwam dit leuke pakketje door de brievenbus. Ten eerste de envelop met een mooi etiket. Toen kwam de inhoud: onderzetters, sleutelhanger, haarknipjes, rietjes en 3d stickers. Prachtige kleuren en een lief kaartje. Hier kun je zien wat ik haar gestuurd heb.

woensdag 24 oktober 2012

Ketting

Een leuk snel haakwerkje tussendoor. Idee komt hier vandaan.


maandag 22 oktober 2012

Tas

Ik had pas het boek Zo geknipt! van Sanne en Riet aan geschaft. Ze hebbben deze blog. Uit dat boek heb ik de schoudertas met verzonken rits gemaakt. Er staan nog meer hele leuke projecten in, ik kan me wel vermaken de komende tijd:)  





vrijdag 19 oktober 2012

Feest


Vandaag vierde ik mijn verjaardag met m'n gezin. Ik werd heerlijk verwend met cadeaus. We hebben het lekker rustig aangedaan en niet uitgebreid gevierd. We zijn met ons gezin nog wezen bowlen en daarna een hapje gegeten. Lekker genieten.



donderdag 18 oktober 2012

Mareen

Laatst het patroon Mareen van cinderella zwergen mode aangeschaft. Ik vind het een heel leuk patroon waar je een jurk of trui mee kan maken en dan ook nog allerlei variaties. Deze keer een tricot jurk gemaakt. Een spijker gilet uit de kast erbij met een gehaakte broche.








woensdag 17 oktober 2012

Plooirok

Weer een rokje af voor de jongste dochter. Dit keer een a lijn rokje met een plooi middenvoor.



maandag 15 oktober 2012

Swapperdeswap



Ik doe mee met de swap van Biene bien. Erg leuk en spannend om te doen. Ik kreeg als swapmaatje Marianne van bolwol. Haar wens was kleuren van de regenboog met name aqua, groen en paars. Eigenlijk gewoon felle kleuren zoals ze zei. Ik hoop dat ik dat ze mijn creaties leuk vind en de kleuren goed zijn.


zaterdag 13 oktober 2012

Lapjesmarkt

Vanmorgen naar de lapjesmarkt in Utrecht geweest. Heel veel leuke dingen gezien. Zoals je mijn buit ziet ben ik goed geslaagd.


donderdag 11 oktober 2012

Handwarmer

Nu het kouder wordt kunnen de handschoenen weer tevoorschijn gehaald worden. Ook vind ik het wel fijn om handwarmers te dragen. Ik heb hier een leuk patroon gevonden.


zondag 7 oktober 2012

Teckel

Met jongens in huis is er altijd wel een kapotte spijkerbroek. Ik had er een liggen die echt niet meer te repareren was en ook voor de scouting dienst had gedaan, maar nu echt te klein was. Zo zag ik in de knippie een patroon van een teckel staan en was ik meteen verkocht. Zie hier het resultaat.




vrijdag 5 oktober 2012

Blazer

Voor de jongste dochter een blazer gemaakt uit de knippie 1/2012. Ik weet niet of het aan de beschrijving lag of aan mij, maar de kraag was een crime om te maken. Hij heeft een tijd ergens in een zak gelegen en nu eindelijk eens afgemaakt. Ben redelijk tevreden over het resultaat.





woensdag 3 oktober 2012

Glitter glamour

Ik hou helemaal niet van glitters en bling bling, maar soms kunnen een paar steentjes wel een leuk effect hebben. Zo kwam ik bij een hobbywinkel dit hotfix apparaat tegen en nam het mee tegen een leuk prijsje. Je kan ook een elektrische krijgen, maar die zijn een stuk duurder en zo vaak gebruik ik het ook niet. Voor dochter een shirtje opgeleukt met een applicatie van ikke en een paar steentjes.


dinsdag 2 oktober 2012

A lijn rokje

Weer een rokje gemaakt uit het bekende rokjes boek. Dit keer een  a lijn rokje. Helaas was het model  op school.